Film & foto
Ange undertext här

Skådespelare/statist

Behöver ni en statist till er filminspelningen? Eller tror ni att jag skulle passa för en av rollerna? Då har ni kommit helt rätt! Jag har hunnit vara med i en lång rad inspelningar av olika slag och hunnit samla på mig en bred erfarenhet inom området.

Och jag ser fram emot ett samarbete med just DIG i din produktion! Utmana mig gärna, sådant älskar jag! Manusbundet eller improvisation, drama, spänning eller humor. Allt går hem!

>PORTFOLIO & CV<

Från 625 kr

Modell

Statist eller modell till modekatalogen, magasinet, medlemskatalogen eller tidningen?

Med lång vana framför kameran, vana att agera och en bekvämlighet framför kameran ställer jag gärna upp som modell där ni tycker att jag passar!

>PORTFOLIO & CV<

Från 625 kr

Assistent vid filminspelningen

Ibland behövs den där "allt-i-allon" vid filminspelningen. Ni vet, den som sköter logistiken med transporter, kokande av kaffe, skriva ut saker, köra materiel, hämtar mat - eller vad det nu kan tänkas vara.

Med tillgång till egen bil och en bred allmänbildning från filmens värld, är ingen uppgift för stor för att jag ska mig an den. Kom bara med era önskemål, så löser jag dem!

Från 600 kr

Röst, dubbning eller speaker

En berättarröst, någon som dubbar en film eller läser in en bok. Det finns mycket man kan använda sin röst till. Lånar gärna ut min!

>PORTFOLIO & CV<

Från 625 kr

BESTÄLL VÅRA TJÄNSTER HÄR

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.