Transport
Ange undertext här

Budning

Flytt av möbler? Utkörning av dokument? Hemkörning av pizza? Hjälp att få hem matvarorna? Inget är för litet eller för stort, vi hjälper dig!

Med goda geografiska kunskaper och moderna, miljövänliga bilar ordnar vi dina transportbehov - såväl inom som utanför Sveriges gränser.

Vi lovar ingenting vi inte kan hålla, utan håller alltid tiderna - och levererar alltid i tid och på rätt plats.

Bud deluxe

Oavsett om du behöver hjälp med hemkörning av pizza eller behöver leverans av dokument till en kund, är Allkonstnären lösningen. Vi håller alltid vad vi lovar och levererar på utsatt tid.

I denna deluxetjänst kör vi i bilar av märken som Mercedes, BMW, Tesla och Porsche. Chaffören är förutom ett vänligt leende även iklädd kostym. Önskar du sedan komplettera budat gods med blommor, choklad eller en present ordnas givetvis även detta.

Vi kör alltid i moderna, miljövänliga bilar och har goda geografiska kunskaper för bästa leverans.

Bokning minst 24 timmar innan upphämtning.

Flytthjälp

Behöver du hjälp vid flytten, är du alltid välkommen att kontakt Allkonstnären!

Hos Allkonstnären finns tillgång till pirra, spännremmar, flyttbil och annan nödvändigt utrustning. Vid flytt av större föremål, som exempelvis möbler, förutsätts att du som kund finns tillgänglig för att bära godset till/från bilen. Då priset för flytthjälp är per timme, är du givetvis välkommen att ändå vara med och bära för att hålla nere på priset. Annars ordnar jag alla former av flyttningar som inte kräver mer än en person.

I dagsläget kan Allkonstnären inte erbjuda RUT-avdrag vid flytthjälp på grund bokföringstekniska skäl.

BESTÄLL VÅRA TJÄNSTER HÄR

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.