MINA TJÄNSTER

FILM

Skådespelare/statist

Behöver ni en statist till er filminspelningen? Eller tror ni att jag skulle passa för en av rollerna? Då har ni kommit helt rätt! Jag har hunnit vara med i en lång rad inspelningar av olika slag och hunnit samla på mig en bred erfarenhet inom området.

Och jag ser fram emot ett samarbete med just DIG i din produktion! Utmana mig gärna, sådant älskar jag! Manusbundet eller improvisation, drama, spänning eller humor. Allt går hem!

Modell

Modell till modekatalogen, magasinet, medlemskatalogen eller tidningen?

Med lång vana framför kameran, vana att agera och en bekvämlighet framför kameran ställer jag gärna upp som modell där ni tycker att jag passar!

Röst, dubbning och speaker

En berättarröst, någon som dubbar en film eller läser in en bok. Det finns mycket man kan använda sin röst till. Lånar gärna ut min!

Assistent vid filminspelning

Ibland behövs den där "allt-i-allon" vid filminspelningen. Ni vet, den som sköter logistiken med transporter, kokande av kaffe, skriva ut saker, köra materiel, hämtar mat - eller vad det nu kan tänkas vara.

Med tillgång till egen bil och en bred allmänbildning från filmens värld, är ingen uppgift för stor för att jag ska mig an den. Kom bara med era önskemål, så löser jag dem!

FOTO

Stillbildsfotograf

Behöver du en fotograf till festen, eventet, bröllopet, möhippan eller för att fota huset/lägenheten inför en försäljning? Eller varför inte porträttfoton? Då har du hittat rätt! Det är du som kund som sätter gränserna för uppdragets art!

Jag har ingen egen studio, men kan givetvis ordna en studio för varje specifikt uppdrag utifrån uppdragets art. Då tillkommer även en extra kostnad för studion.

Alla fotografer har sitt eget uttryck och sitt eget sätt att fotografera. Min uttrycksform är att i första hand nyttja det naturliga ljuset utan att tillsätta ljus eller forma ljuset med olika hjälpmedel.

TEXT

Bokmanus

Barnbok? Bok i ett visst ämne? Faktabok eller roman? Deckare eller vetenskap?

Behöver ni manus till en bok, är Allkonstnären lösningen. Vi skräddarsyr lösningen efter era önskemål. Oavsett om det rör sig om ett väldigt specifikt önskemål om hur manuset ska vara eller om manuset enbart önskas behandla ett visst ämne så kan vi hitta ett upplägg som passar just era önskemål.

Debattartikel, krönika eller nyhetsartikel

Har du råmaterialet, men inte tiden att skriva själva artikeln? Eller vill ni ha en debattartikel i ett visst ämne? Kanske någon ny infallsvinkel till debattsidan i er tidning eller på er hemsida?

Vi diskuterar igenom upplägget tillsammans och ni får sedan texten levererad utifrån er önskemål.

Renskrivning eller sammanställning av material

Ni vet hur det är, eller hur? Man har samlat in alla fakta, allt material och har högar av anteckningar. Så kommer det där tröstlösa arbetet med att det ska sammanställas till en sammanhängande text som ska fånga läsarens intresse.

Det är inte alls lätt alla gånger - och ofta väldigt tidsödande. Här är Allkonstnären er vän i viken som gör detta åt er. Allt enligt de önskemål ni själva sätter upp kring upplägget av texten.

Korrekturläsning

Jaha, så har du kanske istället fått ihop en text men vill att någon läser den med nya/andra ögon. Eller så är du kanske förläggare och har fått in ett bokmanus som skall ges ut, men har själv inte tid att korrekturläsa det. Situationerna är säkert många då man behöver någon utomstående som kan gå igenom ens text.

Lämna det till mig! Jag läser noga igenom och kommer med feedback och förslag om eventuella ändringar, kompletteringar och korrigeringar med mera. Och givetvis markerar eller korrigerar eventuella stavfel och språkliga fel.

MARKNADSFÖRING

Internetbaserad marknadsföring

Ibland kan man vilja behöva synas lite extra i vissa specifika kanaler. Här kan Allkonstnären stå till er tjänst med många olika verktyg.

Det kan vara så enkelt som ett sponsrat inlägg på Allkonstnärens egna blogg Kompasskurs, men också att vi blir länken mellan er och marknadsföringen i olika sociala medier och bloggar.

Vi sätter upp en budget och diskuterar fram ett upplägg kring var och hur ni vill synas. Sen kan ni ägna er åt er kärnverksamhet medan vi sköter resten!

HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER

Djurvakt

Har ni svårt att få tiden att räcka till för era små pälsbeklädda vänner? Eller behöver du hund-/kattvakt under utlandsresan?
Ibland kan det helt enkelt behövas lite avlastning i vardagen eller vid utlandsresan för att allt ska funka. Då kan lösningen vara att kontakta mig. Jag har stor erfarenhet av djur och tar väl hand om era små älsklingar. Era önskemål står naturligtvis i centrum kring hur djuren ska tas om hand. 

Barnvakt

Har du svårt att få vardagen att gå ihop med barn, jobb och fritidssysselsättningar? Då kan jag ha lösningen! Jag erbjuder barnvakt, upphämtning på skola, dagis eller fritids. Givetvis barnvakt under önskat antal timmar, hjälper till att ordna middag/mellanmål/kvällsmat, nattning - och allt man kan tänka sig medan du är borta.

Självklart har jag relevanta försäkringar och aktuellt utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn.

Vi börjar med ett kostnadsfritt besök där barnet/-n och jag träffas tillsammans med dig/er som förälder. Tycker vi alla att allt stämmer, kör vi igång!

ÖVRIGT

Utskrifter och kopiering

Behöver du eller ditt företag hjälp med utskrifter eller kopiering? Då har vi lösningen för dig/er!

Lämna över det ska kopieras/skrivas ut till oss, sen ordnar vi resten. Välj mellan att skicka materialet med post, elektroniskt eller lämna över det på vårat kontor på Svartågatan 13 i Bagarmossen - du kan sedan få kopiorna/utskrifterna skickade till dig per post eller själv hämta upp dem.

Enkelt, eller hur?!

Övrigt

Har du läst ända hit på sidan, har du förmodligen fått en uppfattning om vilka tjänster som Allkonstnären erbjuder. Men det kan ju faktiskt vara så att du fortfarande inte riktigt hittat det du söker. Tror du dock att det du söker är något som Allkonstnären kan lösa, utifrån de tjänster som presenteras här ovanför, är du givetvis välkommen att höra av dig!

Allkonstnärens slogan är "Det lilla företaget med det stora hjärtat", vilket borde säga en hel del. Du kanske är ute efter något som faller lite mellan stolarna när du läser om de tjänster vi erbjuder. Då föreslår jag att du slänger iväg ett mejl eller sms - eller rentav ringer - till oss och presenterar vad du har för önskemål. Sen gör jag mitt bästa för att tillgodose dina önskemål! Bra, va?! :)